facebook
  • ANASAYFA
  • MENÜ
  • BLOG
  • HAKKIMIZDA
  • GALERİ
  • İLETİŞİM VE REZERVASYON

Menü

Ürünlerimiz taze ve günlük olarak servis edilmektedir.

Kuzu Güveç

Kuşbaşı olarak dilimlenmiş kuzu eti, domates, yeşil biber, havuç ve sarımsak ile çok kısık ateşte güveçte hazırlanan bir yemektir.

Lezzet tavsiyelerimiz blog sayfamızda…

Olumlu sonuçlar aldığımız yemek tariflerimizi blog sayfamızda paylaştık. Lezzet ipuçları için şimdi blog sayfamızı ziyaret edebilirsiniz. ustalardantarifler 1987 yılından beri hizmetini sürdüren CERENTUR, ailelerin, iş seyahati yapanların ve uzun yol şoförlerinin molalarında tercih noktası haline gelmiştir. Kendine has farklı lezzetleri zengin mutfağıyla sizlere sunan CERENTUR, tesis içindeki mimari ve dekoratif yapılarıyla da müşterilerine huzurlu bir ortam sağlama gayretindedir. hizmet
Aralık 2023
Pts Sal Çar Per Cum Cts Paz
« Haz    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
anilsamajanslogo

Arşivler

  • Haziran 2012
  • Aralık 2011
  • Kasım 2011

Son Yazılar

  • Güveç yemekleri
  • Nohut Yemeği
  • Yoğurt